Diensten

Centrale Verwarming

Nijman Installatie & Onderhoud levert en installeert duurzame ketels van diverse merken. Wij hebben goed opgeleide monteurs voor een professionele montage, tevens kunnen wij het preventief jaarlijks onderhoud van de CV ketel voor u verzorgen.

Lees meer

CV Ketels

Omdat elke klant zijn eigen wensen heeft, hebben we betrouwbare CV-ketel merken in ons aanbod die wij aanbevelen en waarop wij de service kunnen geven die u wenst.

Samen met u kijken we naar de beste oplossing en keuze. Bekijk hier ons aanbod.

Lees meer

Ventilatietechniek

Naast verwarming is Nijman Installatie & Onderhoud gespecialiseerd in ventilatie. U kunt bij ons terecht voor het vervangen van uw oude ventilatiebox of WTW unit, maar ook voor het reinigen van uw totale ventilatiesysteem. U kunt bij ook een onderhoudscontract voor uw ventilatie afsluiten.

Lees meer

Merken CV ketels

Bij Nijman Installatie & Onderhoud kunt u terecht voor de aanschaf van diverse merken en soorten CV- ketels, onder andere van de merken Remeha, Intergas, Nefit en Vailliant. Elk merk heeft zijn eigen specifieke kenmerken en prijs, maar al deze CV- ketels zijn betrouwbaar en voldoen aan alle eisen die je mag stellen aan een kwaliteitsketel. In overleg met u wordt bekeken welke ketel het beste bij situatie past, heeft u behoefte aan veel warm water of juist niet, voor elke situatie kunnen wij u een advies op maat geven. Bekijk hier ons aanbod.

Lees meer

Onderhoudscontract

Voor een zorgeloos warmte en warmwatercomfort in uw woning is het van groot belang dat uw CV-ketel jaarlijks wordt onderhouden. Naast het schoonmaken van de ketel zal onze servicemonteur ook de afstellingen van de ketel controleren en indien noodzakelijk aanpassen, daarnaast controleert hij een veilige luchttoevoer en rookgasafvoer. Tevens zal hij u wijzen op gebreken of verbeterpunten aan uw installatie, wij vinden dat dát van groot belang is voor uw portemonnee en een duurzaam milieu. Onze monteur is op de hoogte van laatste stand van de techniek!

Lees meer